Παρασκευή 25 Μαΐου 2018




ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ - ΒΟΡΕΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ








ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2

Ιωάννινα, 26 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣ: Τους συναδέλφους  μέλη μας

ΘΕΜΑ: <<Ενημέρωση μελών >>

 Την Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αρχιπύραρχο κ. Γεωργακόπουλο Ευθύμιο σε ευχάριστο κλίμα. Συζητήσαμε θέματα εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, όπως επιφυλακές, λειτουργία περιπολικών, βλάβες οχημάτων, μετακινήσεις προσωπικού.
 Ο κ. Γεωργακόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των πυροσβεστών κατά την αντιμετώπιση των συμβάντων και τόνισε την απαραίτητη χρήση των μέσων ατομικής προστασίας. Μας ενημέρωσε πως οι επιφυλακές δεν θα είναι άσκοπες ώστε να ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι. Στη συνέχεια της συζήτησής μας, μας ανέφερε πως αν χρειαστεί για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών ίσως προκύψει μετακίνηση προσωπικού λόγω έλλειψης σε κάποιες υπηρεσίες. Όσον αφορά τα περιπολικά ο ρόλος τους θα είναι ουσιαστικός και αναβαθμισμένος. Για τις βλάβες των οχημάτων μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει άμεση αποκατάσταση.
 Ο κ. Περιφερειάρχης ήταν γνώστης των θεμάτων που του θέσαμε, μας επεσήμανε οτι θα είναι αρωγός στα προβλήματά μας και εμείς απο την πλευρά μας υποσχεθήκαμε πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του.